Ontwikkeling

Een bestaand systeem dat doorontwikkeling vereist of een unieke werksituatie bij de klant; het vormt dé voedingsbodem voor de mooiste innovaties. Met nieuwe systemen, machines en vaartuigen streven we samen met onze opdrachtgevers naar ultieme maatwerkoplossingen.

Modulaire ankers

Ankers die omhoog werken, kracht verliezen en slechts matig belastbaar zijn? Wat ons betreft is het verleden tijd. Ons nieuwe modulaire ankersysteem is eenmaal in de grond nog steeds aanpasbaar. Met behulp van ons modulaire anker kunt u telkens weer op zoek naar de optimale condities om zo de gewenste houdkracht te bereiken. Zo bieden we optimale houdkracht, flexibiliteit en zekerheid bij projecten van elk formaat.

Machines

Een machine ontwikkelen die het werken met een (nieuw) systeem makkelijker maakt? Wij doen niets liever. Een mooi voorbeeld is onze volledig geautomatiseerde machine voor de plaatsing van onze modulaire ankers. De grote voordelen?

  • Het is veiliger voor mens en omgeving
  • Er is minder materieel nodig
  • Het is kostenefficiënt
  • Er is minder CO2 uitstoot

Innovatief werkschip

Voor het project met drijvende Solarvelden hebben we samen met onze opdrachtgevers BayWa, Groenleven en Zimmermann Pv Stahlbau een speciaal werkschip ontwikkeld. Dit schip maakt het mogelijk om een verankering tot 52m diep te realiseren en is voorzien van álle benodigde features. Een mooi voorbeeld van maatwerkontwikkeling die het werk voor alle betrokken partijen makkelijker én beter maakt.

Benieuwd naar dit werkschip en onze andere ontwikkelingen? Kijk dan snel op onze pagina met ontwikkelingsprojecten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar onze oplossingen voor uw project?