Modulaire verankering

Of het nu gaat om een damwand, kelder of verticale verankering onder water, bij ons vindt u een verankeringsoplossing voor nagenoeg alle situaties en grondsoorten. Modulair en met behulp van speciaal ontwikkelde machines.

Er is een probleem…

In de huidige markt wordt veel gewerkt met klapankers. Een bekend probleem van deze ankers is dat ze na verloop van tijd loswerken en hun kracht verliezen. Het anker is daardoor niet meer bruikbaar en moet worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst. Dat kost veel tijd, geld en energie. Daarom werd het tijd voor een beter alternatief…

Ontdek onze oplossing

Ons modulaire ankersysteem is het enige systeem in de markt dat na plaatsing aanpasbaar is. Het anker hoeft dus nooit compleet verwijderd en vervangen te worden; integendeel: het kan vanaf zijn huidige positie op een nieuwe optimale positie worden gebracht.

De voordelen van modulaire ankers:

  • Het systeem biedt in élke grondsoort, waaronder ook potklei, de gewenste houdkracht, zonder dat er krachtverlies optreedt voor de lange termijn.
  • Komt de grond op bepaalde plaatsen niet overeen met de berekeningen? Geen punt! De modulaire ankers kunnen na plaatsing worden geherpositioneerd zodat er alsnog een solide verankering ontstaat. 
  • Met de modulaire ankers bespaart u veel tijd, geld en energie t.o.v. het oude systeem, omdat ze niet vervangen hoeven te worden bij krachtverlies.

Juist dankzij deze unieke voordelen hebben de modulaire ankers inmiddels ook de interesse van Rijkswaterstaat gewekt.

Benieuwd naar voorbeelden van ons werk? Bekijk dan eens onze verankeringsprojecten. Zélf een verankering realiseren waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft? Vraag direct een offerte aan!

 
Benieuwd naar onze oplossingen?